Reserva la nostra casa rural i disfruta d’una escapada d’enoturisme 

L’Alzina de Merola forma part des del 1793 de la propietat Mas Sanmartí de Serrahïma, a on actualment es troba el Celler Sanmartí que produeix vins dins de la DO Pla de Bages.   Històricament L’Alzina de Merola era un important productor de vi de la zona, com ho demostra el conjunt d’instal·lacions destinades a la seva producció que encara es troben a la propietat. possible.

L'ALZINA CASA RURAL

Allotjament situat a la part superior d’una masia del segle XVI, amb antigues instalacions destinades a la producció de vi.

Envoltada de natura, cultius i bosc d’alzines i pins, disposa d’un ampli espai exterior.

Alzina de Merola és un Allotjament Rural per a 12 persones, te 4 habitacions i 4 banys (1 habitació i 1 bany adaptats per a persones amb minusvalies). Cuina equipada oberta al menjador amb taula per a 12 comensals, i sala d’estar amb llar de foc i vistes panoràmiques.

A l’exterior disposa d’una zona enjardinada amb piscina, un agradable porxo cobert i terra de tarima de fusta, barbacoa d’obre amb ximenea i d’un camp de futbol.  

 

ALZINA DE MEROLA

Casa rural en modalitat Masoveria Ctra de Berga s/n Ametlla de Merola (Puig-Reig) Telèfons de contacte: + 34 626 45 40 60 Correu electrònic: info@alzina.es

Nº Registre Turisme Generalitat PCC-000892

Si vols fer alguna consulta, vols rebre informació sobre activitats o events, envian’s el formulari i et respondrem el més aviat possible.

Envia’ns la teva consulta

Escriu un email a:

info@cellersanmarti.com

CA