Vine a visitar el celler i probar els nostres vins 

Al Celler Sanmartí la combinació del paisatge amb l’arquitectura, tant la part més antiga del celler com les recents reformes, fan que las visites es sentin transportades a l’univers vitivinícola del Bages.

Territori , cultura de la vinya i vinificació. Degustar, comprar ampolles i també crear un vincle amb nosaltres i la nostra marca.

Les visites disfruten d’un moment autèntic, amb el productor a la vinya i al celler, una experiencia única en termes de cultura, de tipicitat i autenticitat del Bages.

Les visites

Tenim diferents formats de visita: només Celler amb un tast, celler i vinyes, celler i medi ambient, etc… ens adaptem a les vostres preferències intentant aportar el millor del nostre coneixement i experiencia.

Envieu-nos una sol·licitud de visita mitjançant el formulari de contacte i us contestarem el més rápid possible.

 

El camí del raïm

El camí del raïm

Visita guiada del Celler amb tast de ví blanc , 1018 – Macabeu Picapoll.

Temps de visita 2 hores

Preu 15 €

Passeig dels 5 Sentits

Passeig dels 5 Sentits

Passeig dels 5 Sentits és un recorregut sensorial, lúdic, interactiu i exclusiu” Visita guiada per els volants del celler, passejada, tastet d’oli, formatge, 2 vins 1018 Blanc i 1018 negre, fruits secs i “sorpreses olfactives.

Temps de visita 2 hores

Preu 25 €

Petjada ecològica

Petjada ecològica

Petjada ecològica, anàlisis del impacte i cicle de vida del nostres productes sobre el medi, amb tast de 2 vins (1018 Macabeu/Picapoll – 1018 Garnatxa/Sumoll) acompanyat de productes locals (pa amb olí, fromatge, embotit i ví bullit)

Temps de visita 2 hores

Preu 25 €

Si vols fer alguna consulta, vols rebre informació sobre activitats o events, envian’s el formulari i et respondrem el més aviat possible.

Envia’ns la teva consulta

Escriu un email a:

info@cellersanmarti.com