El Celler Sanmartí té una tradició vitivinícola documentada des de l’any 996. Recentment l’hem rehabilitat i adaptat tot i aprofitant elements històrics com els cups ceràmics per al nostre procés productiu.

La seva ubicació al soterrani de la masia permet treballar per gravetat, i amb una excel·lent estabilitat natural de temperatura.
El nostre Celler es defineix al voltant de un gran patrimoni històric i familiar, una gestió de cultiu aprofitant l’herència d’una època brillant del nostre passat recent, i incorporant la millor tecnologia per garantir la producció d’uns vins de gran qualitat i sobretot amb el màxim respecte per l’entorn natural, i per la història del vi al Bages, que al Mas de Sanmartí ve de ben lluny!

Els cups ceràmics

Hem rehabilitat els cups ceràmics, que utilitzem per a la fermentació de les nostres varietats de vi negre.

Utilitzem doncs la cerámica original, però amb control de termperatura i la tecnología més actual per a poder aplicar les tècniques de vinificació més convenients.

Si vols fer alguna consulta, vols rebre informació sobre activitats o events, envian’s el formulari i et respondrem el més aviat possible.

Envia’ns la teva consulta

Escriu un email a:

info@cellersanmarti.com

CA