Plaques Fotovoltaiques 

A Aglaner Activitats, S.L, Celler Sanmarti. Sempre tenim present la importància del Medi Ambient, tant per a la societat com per a les nostres activitats. Per això, en el nostre compromís per reduir l’impacte ambiental, s’ha fet una inversió mitjançant la instal·lació de plaques solars sobre marquesina, cosa que ens permet generar energia neta, renovable i sostenible per el nostre celler.

Aglaner Activitats, SL ha invertit un total de 15.136,36 € més IVA, en 18 plaques (mòduls) solars, amb una potència unitària de 550 W, sent la potència total instal·lada de 9,9 kWp i estimant una producció anual de 12.728 kWh/any.

Aquesta inversió s’ha dut a terme gràcies als ajuts del Programa d’incentius lligats a l’autoconsum i l’emmagatzematge, amb fonts d’energia renovables, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea – NextGeneartionEU, obtenint una ajuda de 7.314,95 € 

Estem orgullosos de contribuir a la transició cap a una economia més sostenible i esperem inspirar altres empreses a seguir aquest camí en la construcció d’un futur més net i més verd per a tothom.

Vehicle elèctric 

A més de les nostres iniciatives en energies renovables, Aglaner Activitats, S.L. continua avançant cap a un futur més sostenible amb la incorporació d’un vehicle elèctric. Amb una inversió dedicada a la transició cap a la mobilitat elèctrica, hem adquirit un vehicle que compleix amb els estàndards més alts de sostenibilitat i eficiència energètica. Aquesta inversió no només reflecteix el nostre ferm compromís en la reducció de l’impacte ambiental, sinó que també contribueix al foment de pràctiques de mobilitat més netes i amigables amb el medi ambient.

Tot això ha estat possible gràcies al suport de 1.700 euros del “Programa de incentius a la Mobilitat Eficient i Sostenible, MOVES III”.

Estem contents de continuar explorant maneres innovadores de reduir la nostra empremta de carboni i de liderar en la implementació de pràctiques empresarials sostenibles. A Aglaner Activitats, S.L., creiem que cada pas cap a la sostenibilitat és un pas cap a un futur més verd i responsable. Agraïm la vostra participació en el nostre viatge cap a la sostenibilitat!”

 

If you want to make a query, you want to receive information about activities or events, send us a message and we will answer you as soon as possible.

Send us your inquiry

Write an email to:

info@cellersanmarti.com

EN